NathaliePettersson

Picknick i Lost Paradise

Jambo!

Hur är det med er! Här är det bra, det senaste har vi inte gjort så mycket, men snart kommer påslklovet med Uganda-och Rwanda resan och Pappa!! Så det ska bli hur kul som helst.

I Lördags så åkte jag, Astrid, Carmen, Ida och Alexandra till Lost Paradise som man skulle likna med ett naturreservat i Sverige. Dit hade vi med oss frukt, bröd, avokado, juice och massa mer. Efter lite oundvikligt kenyanskt krångel kom vi in i parken och efter att ha gått förbi och tittat på stora grottor och vattenfall duckade vi upp en maffig picknick. Så där satt vi länge, under ett träd precis vid vattenbrynet. Vi åt, snackade, skrattade och lyssnade på musik. Det hela blev en väldigt bra utflykt.

I lördags var det dessutom utgång! Det var många som skulle med och för min del blev det en underbar utekväll där de faktiskt spelade bra musik trots att vi var på Galleleo. Nu är det måndag igen och man måste ta tag i skolan igen. Känner tyvärr ingen motivation alls just nu, ingenting går bra för tillfället. Men sånt är livet och nu måste jag fortsätta plugga eftersom livet består av plugg. 

Ha det så bra! 

Kram!

20 mars 2017 17:29 | Kenya |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas