NathaliePettersson

Tackar för sen julhälsning

Jambo!

För någon vecka sedan låg det ett kuvert i mitt fack, och detta kuvert var inget mindre en en något försenad julhälsning från min käre klass hemma i Sverige! Som ni förstår kan saker och ting ibland ta lite tid här i Kenya, pole pole, ta det lugnt, och ibland kan det resultera i en något försenad julhälsning. Jag blev verkligen så himla glad och uppskattar verkligen att folk tänker på en. så TACK så mycket klassen! Ni är bäst! Och har ni tur kanske ni får någon överraskning från andra sidan jorden om några veckor (månader, man vet ju aldrig hur visa kenyanska posten jobbar snabbt eller inte) 

Förra veckan valde jag också mina individuella val inför trean och det känns väl helt okej. Visste sen länge att jag vill läsa matte5 och sen för att få full merit måste jag (tyvärr) läsa engelska7, men har jag tur kanske jag kan få läsa tyska4 istället, vilket jag verkligen hoppas på. Det beror ju på scheman osv så jag får helt enkelt vänta och se till hösten.

Nu är det strax kvällis och jag som denna dagen inte pluggat något allt ska försöka plugga in några kolgrupper, låter kul va? 

Ni får ha det så bra alla! Och ännu en gång TACK till fina Na2b <3 

 

Kwaheri!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas