NathaliePettersson

Senaste tiden

Hejsan hoppsan!

Det var ett tag sedan jag verkligen uppdaterade här och anledning till det är att vi inte gjort så mycket den senaste tiden. Eller det kanske vi har gjort, bara det att vi inte åkt iväg på någon resa. Jag och mina SSNare har helt enkelt hängt i Nairobi ett tag. 

För någon vecka sedan tog boarding-Marie med mig, Astrid och Lovisa till ett tygställe för att kolla på och köpa tyger. Det var enormt och allt man kan tänka sig i tygväg fanns. Jag kom hem med en kikoyfilt vilket jag länge tänkt köpa. Jag har dessutom börjat tänka lite på vad jag vill ta med mig hem som jag kan ha i mitt rum hemma och så. För några veckor sedan ledde detta till att jag också köpte en målning från masai marknaden. Jag har också lyckats pruta ner ett schackspel från 12500kes till 500kes från Masai marknaden. Det billiga priset kom i utbyte att en kille fick mitt nummer typ och att vi skulle ta en tusker någon gång. Stackarn har nog efter ett antal sms och obesvarade samtal insett att han blev lurad haha.

 

Vi har också utnyttjat Nairobis kväller relativt bra måste jag säga. Jag och Johanna har bland annat bestämt att vi ska ut varenda helg såvida vi inte är på någon resa eller dylikt under helgen. Vi har också ätit ute några gånger, förra veckan på Mambo (där Nairobis godaste pizzor finns, lovar) och i helgen på Urban Eatery som också är en favorit.

I Torsdags fyllde världens bästa Julia Dyrke (Pyrke) 18 år!! Så mycket firande blev det såklart för att fira vännen. Efter uppvaknande med ballonger och alkoholfri champagne så gick några som inte hade lektion med till Art för att äta brunch där. På kvällen lagade vi egen mat, Pesto pasta och hade en mycket trevlig kväll som avlutades med kladdkaka.

I lördags skrevs det högskoleprov för majoriteten av oss här på SSN och på kvällen gick vi ut. Marsabit som är ett nyöppnat uteställe har varit en favorit det senaste, främst på grund av att man kan få låna hörlurar där så man kan bestämma musik själv, framtidens utegrej är här.  

Nästan alla bilder från detta inlägget kommer från andra denna gången, så stort tack till Johanna, Maria och klubbens fb-sida som jag helt utan förfrågan bara råkade sno lite sådär.

Snart är det dessutom dags för påsklov vilket betyder att pappa kommer! Och resan till Uganda och Rwanda kommer allt närmare för varje dag som går!

Puss på er så hörs vi!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas