NathaliePettersson

Imorgon åker vi!

Hej!

Nu är det påsklov. Nog ett av de mindre välbehövda påskloven jag haft då det känns som att vi hade lov precis runt Mount Kenya och Ol Pejeta, men klaga över ledigheter är väl bara svenskar som gör så det ska vi inte göra. Jag är skitpepp på detta lovet! Igår kom pappa också! Kan det bli bättre?

Idag har jag och pappa varit på Junction, på toi och på barnhemmet i Riruta och lämnat lite kläder och så. Kvällen spenderades på internatet med info om påskresan, filmvisning och packning fö imorgon drar vi ut på äventyr! Vi ska till Uganda och Rwanda och hitta på diverse olika saker. Framförallt går resan mot Rwandas bergsgorillor som vi mot slutet av resan ska få träffa vilket jag tror kommer bli en av de häftigaste upplevelserna i mitt liv. Det känns dessutom jättekul att jag får uppleva hela denna resan med pappa och alla andra kompisar här såklart. Jag tror denna resa kommer bli väldigt bra.

Annars har denna veckan rullat på. I onsdags åkte jag, Astrid och Julia till the Alchemist och åt på mama rocks vilket var hur mysigt som helst, och hur gott som helst även om man helst ville spy efter måltiden.

För någon vecka sen var vi också några i Karura och gick runt lite samt picknickade lite grann. Så det är väl det som hänt det senaste.

Och i Söndags så fyllde världens bästa Ida 18 år! Vi började fira henne redan på tolvslaget och fortsatte med sång och  alkoholfri champagne på morgonen! Hoppas du fick en bra dag rafiki. 

Nu måste jag börja göra mig i ordning för sängen då klockan ringer 05:30 imorgon. På grund av lite olika anledningar har jag haft jättesvårt att sova de senaste dagarna så kommer antagligen inte somna förens om några timmar ändå, men man måste ju försöka, eller hur?

Ni får ha det super så hörs vi runt den 23-24/4 då vi kommit hem!

 

Kram på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas