NathaliePettersson

Justin Bieber, Purpose tour och hemlängtan

Hej

Idag har varit en tuff dag, vetskapen om att killen, som jag så länge älskat är i Sverige, vetskapen om att jag inte är där, det ger mig hemlängtan. 

Att jag missar konserten trodde jag faktiskt inte skulle bli så jobbigt som det idag har varit, jag menar jag lever min dröm. Detta liv som jag så länge längtat och drömt om, det lever jag här och nu, och jag är för det så så så enormt tacksam. Men Justins konsert i Stockholm får mig på andra tankar. Får mig att tänka på Sverige och allt vad Sverige innebär. Får mig att känna en enorm hemlängtan.

Jag saknar er alla och jag önskar att jag kunde få uppleva Justins konsert i Sverige tillsammans med alla ni fina där hemma. Men det går inte, det är inte menat, just nu är det menat att jag ska vara här och att ni ska vara där. Vi alla kommer växa och vi alla kommer lära oss. Även om det är tufft och jobbigt med hemlängtan så är det värt det, alla blir drabbade av det någon gång, men då får man inte glömma av vilket privilegie det är att bara vara här. 

Hemlängan kan lösas ut av allt möjligt, ibland kan det vara en gammal tonårsidol som man inte riktigt kunnat släppa taget om, ibland kan det vara något helt annat. 

Ni är bäst älskar er! <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas