NathaliePettersson

En Månad

Den 15onde augusti åkte jag hemifrån, lämnade Enbärsvägen 8, svängde förbi gråbo för att lämna Sandra, svängde förbi Haegerströmsväg 7 för att hämta mamma, och sen åkte jag hit. Det känns längesen.

Sent på kvällen den 15onde Augusti landade jag i Nairobi och fick mitt rum, fick träffa min room-mate, och gick för första gången och la mig i internatets största säng (jag har den största jag sätt i alla fall ;P) Det känns inte alls längesen.

Snart har den 15onde September kommit till sitt slut och jag har nu varit i Kenya i en månad. Sjukt.

På ett sätt känns det som jag alltid bott här, på ett annat är allt fortfarande lika nytt. Försöker tänka på allt jag upplevt under min första månad här. Jag har varit på safari, sovit i tält, fyllt 17, ätit massor av mat, badat i poolen, solat, gått i skolan, vandrat i Karura forest, gått på promenad i Kibera, lyssnat till en av Kenyas största författare, ätit lite till, tränat på impala, fikat på Art, hittat mina favorittuggummi strong menthol som här enbart finns i 8-pack, ätit på resturang, shoppat på toi, sovit 7-8 timmar varje natt (hur dröm??), skrattat, saknat, snackat och ätit lite till. Här har jag den första månaden trivts bra. Så himla himla bra.

Såklart harjag hemlängan ibland, Jag saknar LMs knäckebröd (+LM människorna såklart), jag saknar långa pratstunder och pizzadejter med dig Sandra, jag saknar världens finaste Chili, jag saknar dig mamma och jag saknar dig pappa. Jag saknar middagar med gamla tjejgänget från allé och jag saknar tågresan till och hem från skolan med Alicia, Josefine, Emma och alla de andra. Jag saknar handbollen och laget och jag saknar godis (saknar till och med lakrits, typ djungelvrål)!!

Ja, jag saknar er därhemma. 

Men om ni vill dämpa min hemlängtan lite grann; får ni mer än gärna skicka post till mig!! 

min address är: 

Nathalie Pettersson

Swedish School Association of Kenya

P.O.Box 21324

Nairobi 00505
KENYA 

 

(PS. Den som skickar något fint hit lovas få något fint tillbaka)

Jag har det i vilket fall väldigt bra här! Hoppas ni där hemma också har det bra! Och juste, hörde att världens bästa Na2b på LM vann krabbfotbollen! Ni gör mig stolt! Grattis på er!

Nu ska jag gå och lägga mig! Lala salama! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas