NathaliePettersson

Dag 28

Godkväll!!
Idag har varit en sån skön och lugn dag! Eftersom min matte och fysiklärare inte var här idag så hade jag endast en lektion. Detta resulterade i att jag sov ut till halv tio, superskönt. Vid tio drog jag sedan till Art för att plugga och äta frukost med Astrid, Elsa och Simon. Jag åt pannkakor och drack en kaffe och det var så gott!

När vi kom hem la vi oss en stund vid poolen eftersom solen äntligen verkar ha kommit! Så skönt verkligen! Egentligen skulle vi kunnat ligga där i över två timmar men efter ungefär en fick vi reda på att vår engelska lektion blivit framflyttad utan någon som helst förvarning så istället för ännu ett dopp i poolen blev det att stressandes byta om och springa till lektionen. Där och då var jag lite irriterad men det kanske var bra för mig att inte steka i solen flera timmar trots allt.

Idag fick vi också veta vart vi kommer att åka till på höstlovet. Vi kommer åka till ett ställe som heter Tiwi beach och ligger ganska nära diani. Vad jag vet har ssn aldrig varit där men om man vågar lita på bilder från Google så kommer det bli helt fantastiskt! Jag är supertaggad!

Här är en bild på stranden och en bild på hotellet! Åå vad man längtar!

Nu ska jag krypa till sängs, det är ju en ny dag imorgon också, godnatt och sov gott!

12 september 2016 22:50 | Kenya |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas