NathaliePettersson

Dag 26

Hamjambo! 

Hur sjukt är det inte att jag redan varit här i över tre veckor, snart en månad. Det är sjukt. 

Denna veckan har bara rullat på som vanligt. Morgonrutinen till Impala har hållit i sig vilket jag hoppas att det gör nästa vecka också och skolan känns fortfarande bra. 

Igår var det fredag och från början var planen att åka och äta på någon resturang men istället blev det grillkväll hemma hos Kim. Kim bor i värdfamilj hemma hos boardingvärden Magnus och hans familj. Det var supermysigt och väldigt härligt att få komma ut till något nytt. Det var fantastiskt att bara sitta kring ett bord och äta tills våra magar innehöll mer än vad de tål, det var fantastiskt att sitta kring grillen (självklart för att värma sig haha) på kvällen och prata i timmar och timmar. Det var fantastiskt att bli hämtade med skolbussen (lyx) fem minuter innan vi var tvungna att vara hemma och veta att det inte kommer göra något att vi blir 10 min sena. Igår var fantastisk. 

Idag var också fantastisk! När jag vaknade stod det att det var 13 grader här i Kenya men när jag gick ner för att äta frukost möttes jag av en stekandes sol och underbar värme. Efter en timme i solen var det ännu en gång dags att ge sig ut på äventyr. Eftersom alla på internatet utom naturtvåorna efter denna helg kommer ha fått chansen att åka till giraff- och elefant centret/centrerna (tror det är två olika) här i Nairobi ville jag och ett gäng hitta på något annat kul att göra så vi bestämde oss för att ta en utflykt till Karura Forest. Det är en skog här i Nairobi där man kan gå och cykla. Det finns massa skog och inga bilar, det finns ett vattenfall och några grottor. Väldigt fint var det och skönt och roligt att få komma ut och gå/cykla lite. Vi hyrde några cyklar som vi delade på så man både fick gå och cykla. När vi kommit fram till det omtalade vattenfallet möttes vi av en skolklass med små underbara barn! Alla blev lyrisk och ville känna på ens hår och händer, de ville ta massa kort och deras ansvarige ville att vi skulle komma till deras skola och leka med barnen någon gång. Något jag mer än gärna skulle vilja göra! 

Ni får ha det så jättebra så hörs vi!!

Kwaheri!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas