NathaliePettersson

dag 14 till 18

Hej Hej!

Ännu en skolvecka har gått och just nu känns allt toppen. Skolan känns verkligen skitbra, jag är taggad inför lektionerna, känner att jag hänger med och inte ens engelskan kan dra ner mitt humör allt för mycket. Jag är verkligen så nöjd över min nuvarande skolsituation och trivs väldigt bra här. Det är ju faktiskt en av de viktigaste delarna och därför är jag så glad att skolan inte är något som känns tungt på mina axlar. 

Här på SSN får vi ju tyvärr inte så mycket vardagsmotion eftersom vi bor 30 sekunder från skolan och allt man behöver finns på internatet. Dessutom har jag varit ganska dålig med träningen de första veckorna samtidigt som jag äter som en gris här (har man något val när maten är högt över förväntan dvs supergot??). Den här veckan har dock jag och några andra hurtiga människor försökt ta tag i vardagsmotionen och gå upp för att gå på morgonen innan frukost. 06:45 har vi försökt att mötas på morgonen (dock har jag försenat gruppen några gånger...) för att sedan bege oss till impala för att gå, springa eller bara filosofera. Det har faktiskt varit så så så skönt att bara få komma ut och röra lite på sig sådär innan frukost, hela dagen blir lixom bättre sen efter det. I Onsdags testade jag dessutom på spinning, det var andra gången i mitt liv och jag måste säga att jag hade förväntat mig att jag skulle vara mer död efteråt än vad jag faktiskt var, men träningsverk blev det ändå och den sitter kvar än idag. Denna veckan har det på eftermiddagarna varit (precis som förra veckan) prova-på aktiviteter på eftermiddagarna. I måndags var det afrikansk dans (var inte riktigt min grej...hehe), i tisdags gymnastik och i torsdags volleyboll. Jag blev helt kär i gymnastiken, det var så kul, så trots att jag är världens stelaste människa skrev jag upp mig för att vara med på den aktiviteten. Denna veckan har helt enkelt varit toppenbra och bättre blir det för imorgon åker min klass och mentorsgrupp till Hells Gate vilket är en liten national park! Där finns tyvärr inga elefanter eller kattdjur men att sova bland ylande hyenor kommer ändå bli något utöver det vanliga. Nu ska jag sova för att kunna gå upp tidigt imorgon, tack och hej leverpastej! 

Fotbollslir på kvällen

Mat på SSN -mycket gott=mycket mat 

Påväg till impala några minuter i 7!

Saknar alla er där hemma! hoppas allt är bra och att vädret är fint, här har jag frusit ihjäl ett antal gånger denna veckan... 

2 september 2016 22:17 | Kenya |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas