NathaliePettersson

Två månader i Kenya och höstlov

Jambo!

Veckan har susat förbi som vanligt. Skolan rullar på, det mesta i skolan känns faktiskt bra. Efter denna veckan känns till och med kemin och biologin inte lika tung. Matten och fysiken är de bästa lektionerna eftersom jag fattar och resten bara rullar på. SKÖNT. Dessa perioderna behöver man verkligen för att man ska orka kämpa under de perioder då man känner att ingenting funkar. Skrev dessutom ett engelskaprov i veckan som inte kändes alltför dåligt, jag vet att engelska inte är min starka sida men jag gjorde mitt bästa jag kunde och mer kan man ju inte göra. Jag önskar dock att engelska och språk kändes lättare, för det är verkligen något som är både viktigt och användbart att kunna. 

Något som förgyllde denna veckan var att jag fick post!! Världens bästa mamma hade skickat ner svenskt godis till mig och en söt liten lapp, blev så glad och tacksam! Tack så mycket mamma!!!

Igår var det fredag och efter en relativt kort dag i skolan tog vi på SSN höstlov! Redan? Ja, redan. Hur snabbt går inte tiden? Dock så har vi höstlov tidigare än de i Sverige vilket beror på att vi ska till kusten! Men ändå, redan höstlov? Va? Idag är det dessutom den 15e Oktober vilket betyder att jag idag varit, bott och levt här i Kenya i hela två månader. Wow... Tiden skrämmer en lite, ibland när man vill att den ska skynda sig så står den nästan still, men ibland när man mer än allt bara vill att tiden ska stå still då springer den iväg som attan! 

För att fira höstlov, två månaders jubileum och kustenresan var vi många som gick ut igår. För mig blev detta första gången, vi har egentligen fått börja gå ut sedan Masai Mara men jag har gjort något varje helg innan denna som hindrat mig att hänga med. I alla fall hade vi en kväll med dans och ståhej, enväldigt  bra kväll trots vissa missöden. 

Som sagt så åker vi till kusten, och det gör vi redan imorgon! Som jag också nämt i ett tidigare inlägg så ska vi till ett litet ställe som heter Tiwi beach och ligger väldigt nära Diani. Det ska bli så så så skönt att fokusera på att ta det lugnt. Såklart ska vi göra saker när vi är där också, vissa ska bland annat ta dykarcertifikat och andra ska hoppa fallskärm. Det ändå jag vet att jag ska göra är att snorkla, sola, bada och ta det lugnt. Om det blir något mer låts se när vi är där, hade varit vördigt coolt att hoppa fallskärm, men vi får se helt enkelt. Några har dessutom satt ihop en poängtävling som håller på under hela semestern. I olika grupper ska vi utföra konstiga, roliga och sjuka saker som man får olika poäng för när man gör dem. Applåd till de som fixade detta roliga!

Imorgon åker halva internatet från skolan 04:45 och resten 10:45 eftersom vi åker med två olika flyg. Jag åker med det sena flyget vilket betyder att jag får sova ut ikväll! Woho! Egentligen finns det ju för och nackdelar med båda flygtiderna men hur som helst ska det bli hur kul som helst. Jag är taggad vilket jag tror de flesta på internatet är. Jag har lite kvar av packningen så ska slutföra det och efter det blir det kanske läggdags. 

I vilket fall som helst har jag ingen aning hur internet är på det hotell som vi ska bo på så kommer antagligen inte blogga förens jag kommer hem, men då lovar jag er massa bilder på ett ljusblått hav och vita stränder. 

Ni får ha der super där hemma! Jag tänker på er! 

Kwaheri!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas