NathaliePettersson

Skydive

Hej!

Veckan som gått har spenderats i Diani men mer om det i ett annat inlägg för vet ni vad jag har gjort?! Jag har äntligen fått hoppat fallskärm och det var otroligt! Har länge drömt om att få göra det och nu har jag gjort det, hur sjukt är inte det?

Efter att några hade hoppat på tisdagen mailade jag och några andra spontana människor till Skydive Diani och dagen efter drog vi helt enkelt dit och hoppade själva. Jag hade egentligen bestämt mig innan att jag inte skulle hoppa för att det är så dyrt men nu i efterhand var det värt varenda krona! 

Det var så fantastiskt att hoppa! Inte ett dugg läskigt, verkligen bara härligt och underbart. Man föll fritt i ca 45 sekunder och de var det mest fantastiska 45 sekunderna jag någonsin upplevt! Lycka, eufori, adrenalin gånger 1000. Det var så häftigt verkligen och jag hoppas att det inte var sista gången som jag fick uppleva det. 

 

 

Jag köpte till film också så att man har ett bevis på att man faktiskt har hoppat haha. Den må innehålla några av de absolut fulaste bildfrekvenserna på mig men de bjuder jag på, vad ska man göra, jag var i total eufori. 

Puss och kram!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas