NathaliePettersson

Plugg plugg och mer plugg

Hej!

Denna veckan har blivit till den första som man verkligen känt av att man inte bara gör massa rolighets här utan att man också går i skolan. Visst är det också kul ibland att lära sig nya saker, det tycker jag verkligen men jämfört med att åka på safaris eller hoppa fallskärm jag menar kom igen. 

I alla fall så hade vi ganska mycket i skolan denna vecka och under veckan som kommer blir det ännu mer. I fredags hade jag ett matteprov som inte kändes så bra, vilket känns tråkigt eftersom matte brukar gå bättre än andra ämnen. Men men man har nationella som man får satsa på, det var ju faktiskt nationella som räddade mig i matte 2. På tisdag är det muntlig redovisning i engelska som väntar, onsdag fysikprov och tal i svenskan och på torsdag har jag mitt första swahiliprov. Inte så mycket om man tänker efter men om man jämför med chillveckorna innan så är den kommande den värsta.

Om jag ska berätta om något mer skolrelaterat så skrev jag högskoleprovet i lördags. Det var första gången jag skrev det och därför har jag inga höga förhoppningar på att jag ska få något överväldigat resultat, men det var kul att se hur det var och det kommer bli kul att se hur man lyckades. 

Även om skolan tagit mycket tid och plats under denna veckan så har den varit bra och på något sätt lugn. I måndags blev jag överraskad med ett jättepaket från världens bästa pappa som hade skickat godis till mig. Tack så mycket!! Så nu har jag mycket godis här och det är inget jag klagar över. 

En annan sak som lyste upp denna veckan var att vi i fredags åt middag på art. Helt spontant bestämde vi oss för att efter några timmars letande efter halloween-grejer på junction att vi borde äta där eftersom vi redan hade missat middagen hemma. Jag åt en vegetarisk burgare med pommes och det var så gott. 

Ännu en bra vecka helt enkelt. Imorgon börjar skolan igen så nu måste jag plugga. 

Ni i Sverige får njuta av ert höstlov nu när jag är tillbaka i skolbänken, kram!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas