NathaliePettersson

Halloween party på Treehouse

Igår fick hela internatet för första gången gå ut alla på en och samma kväll! Detta på grund av att en av klubbarna som vi får gå till hade ett halloween event som det hade blivit orättvist om bara några fick gå på det. Jag hade ingen aning om vad jag skulle vara och är osäker om jag någon gång under kvällen kom fram till vad jag var. 

Vi fixade i vilket fall i ordning oss. Istället för ansiktsfärg användes vattenfärg och istället för vax och latex användes lim och papper. Sånt man får göra när man tar vad man har. Alla var så fina, och häftiga. Riktigt påhittiga kostymer och smink! Filippa, Vilma och Klara var brandmän, Alex och Carmen var jättecoola träd, Kim och Wilma var kim possible och Ron, Simon var en tomat och Lovisa och Ida var siamesiska tvillingar! Tyvärr var jag sämst på att ta bilder men det ska jag bli bättre på till nästa helg då vi ska ha halloweenfest här på internatet. 

När vi tillslut kom fram visade de oss till fel klubb, så efter vi betalde inträde insåg vi att vi praktiskt taget var ensamma på klubben. Efter ett tag kom Christian och hämtade oss till Treehouse och vi fick betala igen. Lite segt, men vad ska man göra. På klubben var det väldigt mycket människor men vi tog dansgolvet med storm och dansade loss ändå. Kvällen var rolig, trots att jag var väldigt trött efter en lång dag. Tyvärr var det flera stycken som blev av med sina mobiler och plånböcker under kvällen också vilket såklart gjorde stämningen lite tråkigare. Jag hade tur och fick behålla min mobil som jag hade med mig men helt sjukt och jättetråkigt för de som blev av med sina saker. 

Vid halv två kom vi hem och efter en snabb kvällsfika satte vi oss några hos Ida och kollade på film (Jag sov större delan av tiden) för att sedan vid 5-tiden gå hem till sig och sova istället. 

Kram!

30 oktober 2016 17:16 | Kenya |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas