NathaliePettersson

Dag 53

Helt otroligt vad snabbt tiden går...

Att jag nu varit i Kenya i 53 dagar är ju faktiskt höet sjukt. 

Veckan har rullat på som vanligt, har haft en väldigt lugn vecka med endast en kemirapport som skulle in. Skolan känns allmänt mer lugn här än hemma i Sverige, allt har liksom en högstadiekänsla över det hela, jag gillar det. Denna veckan har vi jobbat på i våra kurser, vi har fått tillbaka ett matteprov som jag faktiskt blev väldigt glad över, fick liksom genom det en bekräftelse att jag faktiskt hade en dålig/sämre mattelärare förra året. Fick också tillbaka ett kemiprov som vi inte behöver prata om. Skolan ruller helt enkelt på och mycket mer än så tänker jag inte på det.

Denna dagen har varit en väldigt bra dag, då jag slutar kl 14 på fredagar (väldigt tidigt för en naturare, överlycklig varje gång) så har man mycket tid på eftermiddagen. Efter vi slutat idag drog vi ett gäng till junction och hängde där i några timmar. Under dessa timmarna fikade vi bland annat för första gången på Java och blev mycket positivt överraskade, det var så så gott verkligen och det kändes som att man fick mer för pengarna där än på Art. Dock så kan man ju inte annat än älska Art. 

När vi kom hem åt vi ännu mer för då var det middag. Efter det kommer dagens flopp, jag, Nathalie Pettersson, (och massa andra) badade även om det började bli rysligt kallt! Det är så skönt nu när det faktiskt börjar bli varmare här, nu till exempel är klockan snart halv tio och det är fortfarande 24 grader här (måste ju skryta lite bara för att jag kan). Den ökande temperaturen gör dessutom att poolen blir varmare och jag badar mer. I alla fall var det så roligt och skönt verklige, fatta vad bortskämd man är som har en egen pool liksom! I alla fall så blev det ett mycket bra slut på kvällen/eftermiddagen. 

Nu ska jag snart packa för att imorgon åker vi till Savage Wilderness och ska uppleva massa coola saker, men mer om det eter helgen.

Här är lite härliga bilder från kvällsdoppet ikväll som Ellen tog!

Hoppas ni där hemma har det bra! Saknar er! 

Kwaheri!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas