NathaliePettersson

100

Idag är det 100 dagar kvar tills jag åker. Idag är det 100 dagar kvar tills Sverige inte längre är mitt hem för ett tag. Idag är det 100 dagar kvar tills jag ska till Kenya. Etthundra dagar är mycket. Det är nästan en tredjedel av ett år. Fast det är mindre tid än den tid som det varit år 2016. Etthundra dagar är greppbart ja, snart är det dags helt enkelt. 

Imorgon har jag haft ett litet lov från torsdags tills imorgon och det har varit så behövligt. Under dessa en så länge tre dagarna har jag inte ens lyft på min mattebok, även om jag har prov på måndag. Jag har heller inte lyft något annat skolrelaterat för jag har helt enkelt inte orkat. Usch. Jag vet att jag borde och jag vet att jag måste men vart finner man motivationen? Om man byter ämne till något roligare så har jag istället för att plugga solat i världens bästa och härligaste sommarvädret som har varit på besök. Från fredags till idag sov jag, Emma och Linnea hemma hos Alex eftersom hon fyllt år och det var sååå kul att träffa de gamla tjejgänget igen. Vi firade Alex och hade det allmänt jättemysigt bara. Idag har jag spenderat dagen i handbollhallen och spelat KM. Jag har väldigt blandade känslor för KM, ibland suger det verkligen men ibland är det jättekul, idag var det ganska okej, tråkig start men roligare på kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt eftersom KM fortsätter även då.

                                                                                                           från vänster: Linnea, Emma, Alex

                                                                                                           Från vänster: Emma, Jag, Alex

Just nu borde jag plugga. Som vanligt haha. Jag har två skitveckor framför mig och jag vet att jag måste ligga på topp varje dag framöver i två veckor. Det är bland annat massa muntliga nationella prov, kursprov i kemi och matteprov... Totalt har jag åtta prov/redovisningar på två veckor vilket känns tungt man det är bara att kriga sig igenom och försöka vara stolt över vad man åstadkommit när dessa två veckor är slut. 

Okej fokus på Kenya då. Flygbiljetten är ännu inte bokad men vi kollar på det. Jag ska förmodligen ta min första vaccindos på måndag och jag är jätterädd. Och det är väl allt som är i tankarna just nu. Som sagt så är det bara 100 dagar kvar tills avresa. Det känns så länge men det kommer att gå fort. Jag kommer ihåg för ungefär ett och ett halvt år sedan då jag började räkna dagarna tills jag skulle åka (jag är världens tönt ja, men alla kan väl få drömma lite?) Då var det 548 dagar kvar och nu är det bara 100. Lite speciellt är det när det går från tresiffrigt till tvåsiffrigt och ja nu börjar det kännas. Nu är det bara 100 dagar kvar.

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas