NathaliePettersson

Fix, Håkan och 70 dagar kvar

Hej

Idag är det 70 dagar kvar men jag kan fortfarande inte fatta att jag åker till Kenya om bara några månader. Vädret just nu kan man bara älska, det är varmt. Jag fryser inte, jag kan sola och bara njuta. Finns det ord för att beskriva hur underbart det är med sommar? Dessutom är jag klar med allt i skolan nu, hade min sista redovisning i fredags och just nu har jag en vanlig skoldag kvar på mitt första gymnasieår. Känns fantastiskt men också sjukt hur fort tiden har gått, hur man kommit nära personer man för ett år sedan inte kände, det känns sjukt. En tredje del av gymnasiet avklarat och bara två år kvar nu. 

I fredags tog också bästa Michaela studenten och bästa hon var så fin och när man såg hur alla hoppade runt på flaken kändes det lite jobbigt att man fortfarande har två år kvar, men man får ta vara på tiden, förmodligen kommer man sakna det när det är över. 

I alla fall, jag har bokas flygbiljetter och visum, kommer åka med några andra tjejer som också ska gå på ssn nästa år vilket känns skönt så man slipper åka själv. Dessutom så var jag och köpte kamera igår(!!!). Är verkligen inte någon kamera fantast utan vill bara ha en kamera så att man kan ta lite bättre bilder dels hemma men också i Kenya. Var ute och testade att fota lite förut och jag antar att man blir bättre med tiden om jag säger så haha. I alla fall så är allt som behövs fixas nu den närmsta tiden inför Kenya fixat, utom vaccinationer... Usch påminn mig inte, har inte tagit en ändå än haha... 

Och juste! Igår, igår var magsik, Håkan slog än en gång rekord med 70 144 människor i publiken och jag var där! Bästa Håkan på bästa Ullevi i bästa Göteborg. 

Annars ska jag nästa vecka påbörja årets sommarlov som kommer bli toppen, ska verkligen ta vara på detta sommarlovet och leva (dvs den tiden då jag inte jobbar haha). Vad som händer på bloggen i fortsättningen vet jag inte, förmodligen inte så mycket eftersom jag inte kommer behöva fixa grejer förrän tiden krympt ännu mer, och det är det ända jag vet just nu, att nästa gång jag skriver här kommer dagarna kvar tills jag lyfter från Landvetter vara färre. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas