NathaliePettersson

35 dagar

Hej hej!

Idag är det 35 dagar kvar tills jag åker och jag är mitt i mitt näst sista sommarlov. Förra veckan började jag jobba och har nu två veckor kvar, inte världens roligaste kanske men har bra arbetstider och får helt enkelt vara glad över att jag faktiskt fick ett jobb. Under sommarlovets första månad har jag hunnit med att åka till Uppsala för att hälsa på min syster, varit ledare på ett seglarläger för funktionshindrade, firat midsommar, kollat på Partille, varit på Ullared och hängt mycket med vänner. En hel del serietittande har det blivit med men det är väl så det ska vara. Jag har tränat min sista handbollsträning innan jag åker och förmodligen sätt min sista handboll också. Tyvärr kunde jag inte spela Partille eftersom jag jobbat och så, men men sånt är livet. I fredags var jag också ute på Hönö och hönökonferensen vilket inte var något annat än super-toppenbra. En annan rolig sak som hänt sen sist jag skrev är att jag träffat tjejerna jag ska flyga med, Astrid, Lovisa och Lisa :). För att summera mitt sommarlov hittills har det varit förvånansvärt bra med tanke på det dåliga vädret som har varit.

Äntligen har jag också börjat vaccinera mig... Idag tog jag andra Twinrix sprutan och gula febern, och om en månad har jag två till sprutor, Tyfoid och den som skyddar mot hjärnhinneinflammation. Sedan ska jag också ta dukoral som är ett drickvaccin och sedan är jag KLAR, fy vad skönt!

35 Dagar och nu börjar det kännas, det var ju igår som det var 100? Det är så mycket som behövs köpas och fixas nu men man får ta lite i taget så löser allt sig nog. Som sagt så känns det att det är nära nu, man börjar säga sina första ''hejdå'' och ibland förstår man inte riktigt vad man givit sig in på. Ena stunden vill ja bara åka nu nu nu, andra stunden vill jag bara att tiden ska stå still. Ibland är jag supertaggad och ibland blir man får någon sekund super nervös. Detta kommer gå bra och detta är det jag vill, detta är det jag velat sedan flera år tillbaka och snart händer det på riktigt. 

Här är lite bilder från min sommar än så länge 

Lagbilden är från Partille förra året då jag också var med och spelade men kände att den passade ihop typ med förraveckans partille-känsla. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas