NathaliePettersson

20 dagar kvar

Hej hej!

Idag är det tjugo dagar kvar tills jag åker och det är nu saker måste börja fixas och ordnas med... Men självklart har Nathalie sämsta framförhållningen och har hittills, 20 dagar innan avresa hunnit pricka av en av alla saker på att göra listan :)))). Det är svårt att hålla allt i huvudet eftersom det är så sjukt mycket som måste hinnas köpas och fixas, men har som sagt en lista som jag kan ha hjälp av och pricka av och så. 

Den senaste veckan har verkligen varit skitbra. Helgen spenderades med Sandra och Julia. Vi åt massa mat, prata, umgicks, skrattade, solade och hade det bara allmänt fantastiskt. I måndags, då solen och bästa vädret var på besök åkte vi till Lundybadet som har en utomhuspool och solade och badade där hela dagen, det var helt klart över förväntan, superbra faktiskt. Igår umgicks jag med Emma och bytte till pappa, gaah hade nästan glömt hur jobbigt det är at packa när man ska byta men nästa gång packar jag inte till mamma utan då packar jag för att flytta till Kenya(?!?!). Idag skulle jag försöka pricka av bankkort på min ''att göra innan kenya -listan'' men banken hade sommartider som inte stod på deras hemsida så de hade stängt -.- Annars idag har jag ätit lunch på mikado med bästa Alicia och recapat lite med henne. Helt enkelt har de senaste dagarna varit toppenbra. 
 

//Nathalie

tre veckor

Tre veckor innehållande 21 förhoppningsvis underbara sommarlovsdagar kvar, jag vill fylla dessa dagar till max.

 

Jag är helt super-cp-skit taggad.

Jag är lite nervös.

Jag är förväntansfull.

Jag är inför vad som ska komma ovetande.

Jag är oförberedd.

Jag är så så så redo.

Jag är uttråkande väntande.

Jag är, för att tiden denna sommaren gått så snabbt, rädd.

Jag är super exalterad.

Med tre veckor kvar kan jag fortfarande inte förstå.

 

 

 

Nä nu ska jag gå ner och shotta min första dos av dukoral-vaccinet, mmm, ska bli såååå gott....

23 dagar kvar...

...men antalet känns som inget mer än obetydliga siffror...

Men det är inte bara siffror, just idag, just nu har dessa två siffror en innebörd som betyder att mitt liv och min omgivning kommer förändras helt. Jag ska alltså ta mitt pick och pack om 23 ynka dagar och flytta till en annan kontinent? Varför förstår jag inte att detta händer? Varför är det som att min hjärna stänger av precis när något går från dröm till verklighet? Kanske för att göra det hela lite enklare. Hela processen, hela väntan, alla hejdå, allt sådant är och kommer vara jobbiga och kanske är det därför mitt sinne inte vill förstå att jag faktiskt kommer göra det här.

Sedan är det ju ett faktum att jag har väldigt mycket kvar på min lista som måste prickas av innan det är dags att åka, kanske bidrar också det till att det är så svårt att förstå. 

Just nu levererar sommarlovet och jag mår så himla bra, umgås med bra människor, pratar om allt mellan himmel och jord, skrattar så man ligger halvdöd på golvet medan ens magmuskler krampar, bara lever.

Men i bakhuvudet tänker en på Kenya mest hela tiden, varje ensam stund läser man tidigare SSN-bloggar från start till slut, även om jag vet att jag kanske inte borde, att det kan ge mig de förväntningar jag inte borde ha, att man kanske inte borde replaya alla filmer från fd elever, för att ingen film i världen på riktigt kan beskriva hur jag kommer uppleva det hela.

Tankarna för tillfället åker hit och dit, tankarna i mitt huvud är precis lika strukturerade som min garderob för tillfället (väldigt illa) 

Just nu förstår jag inte att det verkligen handlar om mig när alla hälsar lycka till till den där tjejen som ska till Kenya, undra när det påhittigt bankas in i huvudet? 

35 dagar

Hej hej!

Idag är det 35 dagar kvar tills jag åker och jag är mitt i mitt näst sista sommarlov. Förra veckan började jag jobba och har nu två veckor kvar, inte världens roligaste kanske men har bra arbetstider och får helt enkelt vara glad över att jag faktiskt fick ett jobb. Under sommarlovets första månad har jag hunnit med att åka till Uppsala för att hälsa på min syster, varit ledare på ett seglarläger för funktionshindrade, firat midsommar, kollat på Partille, varit på Ullared och hängt mycket med vänner. En hel del serietittande har det blivit med men det är väl så det ska vara. Jag har tränat min sista handbollsträning innan jag åker och förmodligen sätt min sista handboll också. Tyvärr kunde jag inte spela Partille eftersom jag jobbat och så, men men sånt är livet. I fredags var jag också ute på Hönö och hönökonferensen vilket inte var något annat än super-toppenbra. En annan rolig sak som hänt sen sist jag skrev är att jag träffat tjejerna jag ska flyga med, Astrid, Lovisa och Lisa :). För att summera mitt sommarlov hittills har det varit förvånansvärt bra med tanke på det dåliga vädret som har varit.

Äntligen har jag också börjat vaccinera mig... Idag tog jag andra Twinrix sprutan och gula febern, och om en månad har jag två till sprutor, Tyfoid och den som skyddar mot hjärnhinneinflammation. Sedan ska jag också ta dukoral som är ett drickvaccin och sedan är jag KLAR, fy vad skönt!

35 Dagar och nu börjar det kännas, det var ju igår som det var 100? Det är så mycket som behövs köpas och fixas nu men man får ta lite i taget så löser allt sig nog. Som sagt så känns det att det är nära nu, man börjar säga sina första ''hejdå'' och ibland förstår man inte riktigt vad man givit sig in på. Ena stunden vill ja bara åka nu nu nu, andra stunden vill jag bara att tiden ska stå still. Ibland är jag supertaggad och ibland blir man får någon sekund super nervös. Detta kommer gå bra och detta är det jag vill, detta är det jag velat sedan flera år tillbaka och snart händer det på riktigt. 

Här är lite bilder från min sommar än så länge 

Lagbilden är från Partille förra året då jag också var med och spelade men kände att den passade ihop typ med förraveckans partille-känsla. 

 

Upp