NathaliePettersson

Lucia!

Jambo! 

I Torsdags var det inte mindre den dagen då svenska skolan begav sig till den svenske ambassadörens hem för att fira lucia. I flera veckor nu har ett tappert gäng varje vecka övat inför denna dagen då vi inför ca 1500 personer, dvs de flesta svenskar i Nairobi samt andra inbjudna, fick sjunga julens alla lucia sånger. Ska jag vara ärlig har tiden innan inte alls varit som en dans på rosor, övningarna har tagit upp väldigt mycket tid men i slutändan blev den ändå något av det roligaste och mysigaste! Jag är helt klart superduper glad över att jag deltog i tåget. 

 

När vi kom dit fick vi först lussekatter och pepparkakor!!! Himmelens gåva till jorden! Och efter alldeles för mycket godsaker hade man matkoma istället för att gå hungrig som Marie och Martina hade sagt att vi skulle göra. Efter det kollade vi in stället och minglade med överklassen som var där samt andra klasskompisar som inte deltog i tåget.

Efter det var det dags att byta om, ta lite kort och sedan var det dags att tåga in. Det var jätteroligt och alla var så duktiga! Särklit de som sjöng solo! Stoooor applåd till er!

Efter hela framförandet tog vi mer bilder och efter det var den mysiga dagen slut och vi åkte hem till internatet igen. Härlig och speciell lucia som jag aldrig kommer få uppleva igen. Jag är så tacksam över att jag fick vara med om torsdagskväll. 

Kwaheri! 

11 december 2016 18:31 | Kenya |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas