NathaliePettersson

dag 126 - update

Tjenis penis! 

Under de senaste veckorna har tiden här rullat på som vanligt, inga större resor än bort till Toi och Yaya. Regnperioden verkar äntligen vara över så just nu försöker jag prioritera lite soltimmar så man kommer hem någon nyans mindre blek, med stort extra betoning på försöker! 

De flesta julklapparna är i vilket fall som helst äntligen klara och till och med inslagna. Det har faktiskt inte varit helt enkelt att komma på vad man ska ge alla för något, det känns liksom konstigt att varje jul ge sina nära och kära saker de egentligen inte behöver, när människor över världen inte ens har något att äta. Samtidigt vill man ju sponsra människorna som säljer på Maasai marknaden och på Toi eftersom det är deras inkomst som med störta sannolikhet inte är alltför tjock. Dessutom är det ju en fin tradition och sed då man visar lite extra tacksamhet gentemot varandra. Hur som helst är julklapparna från mig nu klara och redo att flygas hem till familjen min. Och även om jag kanske spenderade lite mer än vad jag hade råd med är jag faktiskt för en gång skull riktigt nöjd med årets julklappar, jag tror att de blir bra. 

Vad som skett mer det senaste är att vi gått ut, både gått ut och ätit och ut och dansat. Några roliga kvällar i Nairobi får man alltid! För någon vecka sen skrev alla naturare mattenationella vilket vi fick tillbaka idag. Jag fick ett paket med Chrunchy från mamma vilket jag verkligen har saknar! Tack så mycket får det!! Sedan var det Ngong Hills och därefter har tiden bara flugit på som vanligt. Och om tre dagar åker jag till Sverige. Tidigt på Torsdagsmorgonen åker jag alltså till Sverige. Det ska bli så sjukt roligt att träffa alla er därhemma! Mysigt med jul och härligt att ha ett kylskåp fyllt med mat som man kan rota i när visst man vill. Mentalt känns det lite konstigt. En termin i Kenya är redan avklarad. Det känns väldigt väldigt konstigt. Jag har ju bara varit här i några dagar känns det som, trots att det var en evighet sedan jag lämnade kalla Sverige. Juste, kalla Sverige. Kylan... Hörni nej, jag är inte redo för kylan i Sverige. De senaste dagarna har vi haft 30 grader strålande sol och nu ska jag hem till nästan minusgrader, vi får se hur det går. 

Har tyvärr inga bilder från det senaste men här är den jättegoda äpplepajen som jag åt i helgen och första Chrunchy-måltiden.

Vi ses snart hörni! Ha det så bra tills dess!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas