NathaliePettersson

dag 111 - Idag har jag Toi:at mig!

Hejsan hoppsan allesammans!

Idag var planen att vi skulle gå till toi för att bland annat köpa julklappar, det slutade i att jag köpte tre saker till mig själv istället... Julklapparna får vi köpa nästa vecka helt enkelt. 

När vi kom till marknaden gick vi som vanligt till ''afrikaplacet'' där de säljer massa afrikagrejer, jag hade bestämt mig för att köpa en ''påsklänning'' som jag kallar dom. De är jättefina men sitter lite på en som en påse, väldigt skönt haha. Den kostade 600 kes vilket är ca 55kr.

Efter en relativt kort vistelse där gick vi vidare till ståndet bredvid där jag hittade ett par skor, och blev fullständigt dökär i dom. Det blev helt enkelt så att jag köpte skorna, även fast skor absolut inte var det jag skulle köpa. Är verkligen så nöjd över skorna, det är ett par adidas superstar och är hur snygga som helst! För dom fick jag betala 2500kes, alltså 230kr, värt helt enkelt. 

Mitt tredje och sista väldigt spontana köp blev ännu ett par afrika byxor, dessa är rosa och har elefanter på sig, kan det bli bättre? 500 kes kostade dom=45 kr

Sånt här kan man köpa i Kenya 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas