NathaliePettersson

Två timmar kvar

Nu är klockan kvart över två och om två timmar rullar bilen till flygplatsen. Ena stunden känns det inte dom något speciellt, som att detta bara är ännu en sen sommarlovsnatt. Andra stunden vill jag bara gråta. Det är i de stunderna som jag inser hur mycket jag kommer sakna alla och allt fint som jag har här, det är de stunderna som jag inser hur tacksam jag är för allt jag har. Och det är ju just därför det är så jobbigt att lämna, för att jag har så fina människor runt omkring mig.

Sista dagen kunde inte blivit bättre än vad den blev. Den spenderades på Liseberg med härligaste tjejerna som jag kommer sakna så mycket. Sandra hängde med hem där vi på kvällen åt en fantastiskt god middag med både varmrätt och efterrätt. Att sova hade jag inte ens en tanke på denna natt, dels för att det känns ovärt när man behöver gå upp vid halv tre, dels för att jag vet att jag aldrig skulle kunna komma.

Som ni säkert förstår kom känslorna till sist för mig också. Jag är jättenervös och jättetaggad. Jag är jätteledsen för att lämna alla men jag är jätteglad över att jag fått den här chansen.

Om mindre än två timmar rullar bilen mot flygplatsen, nu händer det verkligen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas