NathaliePettersson

Dag 1

Hej Hej!

Nu har första dagen här i Kenya kommit till sitt slut och det känns väldigt bra. Flygresan igår var lång men gick bra, sedan blev vi upphämtade med skolans bussar som tog oss till internatområdet. Direkt fick vi se att den Kenyanska trafiken inte är som hemma, på vägen till intenatet såg vi nämligen en stor bilkrock med sex bilar som hade krockat. Någon annan sa också att hon sätt att det brann på vägen. När vi kom hit fick vi lite och äta och sedan fick vi våra rum. Jag och min room-mate bor tillsammans med några andra lite avsides i ett hus vilket både är positivt och negativt. Rummet blir lite mer bara vårt och några problem med ljud från andra kommer det inte att vara, dock så ligger det ju inte lika nära allt. 

Idag vaknade jag utvilad vid 11 och halv 12 gick vi upp och åt brunch. Grönsakerna och frukten här tycker jag är väldigt god, speciellt tomaten och vattenmelonen! Senare på dagen gick vi till Junction som är ett köpcentrum som ligger väldigt nära skolan. Där fixade vi SIM kort till våra Kenya-mobiler och jag köpte lite block, pennor, duschkräm och annat nödvändigt. Dessutom hann vi för första gången äta på planet yoghurt vilket förmodligen heller inte var den sista! Väl tillbaka på internatet hängde vi lite innan det blev middag och sedan hade de ett litet info möte för alla eleverna. Senare på kvällen fick vi faktiskt igång fotbollen på TVn vilket var väldigt roligt, särskilt eftersom Sverige faktiskt vann vilket betyder att vi är i final!! Tyvärr fick vi inte igång handbollen som faktiskt håller på i skrivande stund men hör att det inte alls går bra så det var väl lika bra det.

Nu ligger jag i min säng och ska snart gå och lägga mig, imorgon börjar skolan men antar att vi bara kommer köra massa namnlekar. Asså gud, det kommer ta så lång tid för mig att lära mig alla namn men men, det är väl så det ska va. 

Tyvärr har jag varit sämst att ta bilder men här är några från mobilen i alla fall. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas